Book Bitter Moon på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Bitter Moon

Et eftertragtet navn på den jyske musikscene

Bitter Moon er et yderst rutineret festorkester der oser af energi og spilleglæde. Bag Bitter Moon står fire garvede musikere, som virkelig forstår at trykke den af. Der er ingen tvivl om, at disse fyre virkelig går på scenen for at skabe en fest.

Bitter Moon har stor succes med at sætte gang i alle slags fester fra halballer til byfester, firmafester, julefrokoster, private arrangementer,... Intet arrangement er hverken for stort eller for småt.

Der er garanti for, at alle får mulighed for at røre sig på dansegulvet, da Bitter Moon spiller et meget bredt repetoire af hits fra 50’erne frem til i dag:

HELMIG, BAMSE, GASOLIN, DANSKE GRANDPRIX HITS, KIM LARSEN, EAGLES,CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL, DODO AND THE DODOS, GNAGS, TV-2, LARSLILHOLT, LEONARD COHEN, POLICE, RASMUS SEEBACH, MEDINA, VOLBEAT, DAD, TØSEDRENGENE, ROBBIE WILLIAMS OG MEGET MERE...

Sætlisten, der består af flere hundrede numre, tilpasses altid det enkelte arrangement og justeres løbende undervejs for at give de bedste betingelser for en god fest. Bitter Moon kan levere alt fra dansemusik til en privatfest til helaftensløsninger med både diner musik og festmusik (evt. suppleret med DJ i pauserne). Uanset hvilken løsning der ønskes, kan I være sikre på en topprofessionel afvikling.

Med et lys- og lydanlæg der altid tilpasses til det enkelte arrangement, kan I vide jer sikre på, at Bitter Moon leverer et produkt, som er skræddersyet efter jeres ønsker, uanset om festen foregår på en café, i det lokale forsamlingshus eller i en større idrætshal.

Galleri
Video
Print
Bitter Moon spiller på scene med lilla lys Bitter Moon spiller for publikum og med blåt lys
Bitter Moon iført skjorter og jakker med lys baggrund Bitter Moon på scene med blåt scenelys
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters