Book Bitter Moon på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Bitter Moon

Et eftertragtet navn på den jyske musikscene

Bitter Moon er et yderst rutineret festorkester der oser af energi og spilleglæde. Bag Bitter Moon står fire garvede musikere, som virkelig forstår at trykke den af. Der er ingen tvivl om, at disse fyre virkelig går på scenen for at skabe en fest.

Bitter Moon har stor succes med at sætte gang i alle slags fester fra halballer til byfester, firmafester, julefrokoster, private arrangementer,... Intet arrangement er hverken for stort eller for småt.

Der er garanti for, at alle får mulighed for at røre sig på dansegulvet, da Bitter Moon spiller et meget bredt repetoire af hits fra 50’erne frem til i dag:

HELMIG, BAMSE, GASOLIN, DANSKE GRANDPRIX HITS, KIM LARSEN, EAGLES,CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL, DODO AND THE DODOS, GNAGS, TV-2, LARSLILHOLT, LEONARD COHEN, POLICE, RASMUS SEEBACH, MEDINA, VOLBEAT, DAD, TØSEDRENGENE, ROBBIE WILLIAMS OG MEGET MERE...

Sætlisten, der består af flere hundrede numre, tilpasses altid det enkelte arrangement og justeres løbende undervejs for at give de bedste betingelser for en god fest. Bitter Moon kan levere alt fra dansemusik til en privatfest til helaftensløsninger med både diner musik og festmusik (evt. suppleret med DJ i pauserne). Uanset hvilken løsning der ønskes, kan I være sikre på en topprofessionel afvikling.

Med et lys- og lydanlæg der altid tilpasses til det enkelte arrangement, kan I vide jer sikre på, at Bitter Moon leverer et produkt, som er skræddersyet efter jeres ønsker, uanset om festen foregår på en café, i det lokale forsamlingshus eller i en større idrætshal.

Galleri
Video
Pris
Print
Bitter Moon spiller på scene med lilla lys Bitter Moon spiller for publikum og med blåt lys
Bitter Moon iført skjorter og jakker med lys baggrund Bitter Moon på scene med blåt scenelys

Ønsker du priser på Bitter Moon, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?