Book Bamseshow med René Jakobsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Bamseshow med René Jakobsen

Venner kom og se (og hør)

Er du da helt Vimmer (-svej), hvor der er gang i den, når den professionelle sanger René Jakobsen indtager lokalet med sit Bamse Show. Ikke blot lyder René som Bamse, han tager også kostume på, så han ligner Flemming ”Bamse” Jørgensen med stribet trøje og smækbukser (som da Bamses Venner vandt Dansk Melodi Grand Prix med Tænker altid på dig). Der er ”smæk for skillingen” og garanti for stemning og fest, når René Jakobsen indtager lokalet med kendte hits som Vimmersvej, I en lille båd der gynger, Venner kom og se, Jeg har kun 3 tænder, Hvorfor går Louise til bal, Vil du danse med mig og mange flere kendte og mindre kendte sange fra Bamses store repertoire.

I over 50 år har Bamses Venners utallige hits været et humoristisk, musikalsk holdepunkt i dansk populærmusik, og få andre danske kunstnere rammer så bredt som Bamses Venner. Ung som gammel synger og nynner med! René Jakobsens Bamse Show kan bruges til enhver festlig lejlighed – både som underholdning/koncert eller som musik på café/bodega/værtshus og til byfest, markedsplads, Open By Night, etc.

René Jakobsen (der også er kendt som ”Skinken”) har i en lang årrække begejstret med sang, musik og underholdning til arrangementer i både Danmark og udlandet. Bl.a. har René i 12 år spillet i Ølgod på Bakken. Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen og mange opfordringer går på de kendte Bamse-sange, når René er på scenen. Læg dertil til, at René Jakobsen altid har holdt af Bamses Venners musik, så var det oplagt at skabe et Bamse Show, hvor Rene Jakobsen hylder Flemming “Bamse” Jørgensen.

Om René Jakobsen

I over 30 år har René Jakobsen (også kaldet Skinken) sat gang i utallige fester. Om det er café/bodegaer, byfester, markedspladser, firmafester i Danmark eller 24-timers Le Mans og krydstogtskibe i Europa, så har René været der! Udover at optræde med Bamse Show, kan René Jakobsen også engageres under kunstner-navnet ”Skinken”, hvor han leverer et blandet repertoire med sange af bl.a. danske kunstnere som Kim Larsen, John Mogensen, Shu-bi-dua, TV2, Thomas Helmig, Gnags, Rasmus Seebach, Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North,  DAD, Volbeat og udenlandske navne som Elton John, Bryan Adams, AC/DC, ABBA, Boney M m.fl.

Blandt glade arrangører og henrykkede publikummer har René Jakobsen fået kælenavnet ”Den skrigende skinke”. Selvom dette kaldenavn kan klinge negativt, er det modsatte tilfælde i Renés tilfælde: ”Den Skrigende Skinke” er en kærlig henvisning til Renés korpulente ydre og store stemme, hvor han brillerer med også at kunne ramme de helt høje toner.

Vi  hjælper gerne med gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders festlige Bamseshow med René Jakobsen.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Bamseshow med René Jakobsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?