Book Bag om Badehotellet på 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Bag om Badehotellet

Musikalsk foredrag med Jens Jacob Tychsen - Manden Bag Hr. Weyse

Snart er det tid til at tage afsked med alle de elskede karakterer fra Andersens Lille Badehotel, når sidste sæson til en af de største TV-succeser gennem nyere tid runder skærmen. Men fortvivl ikke, for der findes faktisk en kur til at tage de værste af abstinenserne. Jens Jacob Tychsen inviterer dig nemlig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, som har taget hele Danmark med storm.

I denne nye og finpudsede version af det eksklusive musikalske foredrag kan du se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti vil bringe latteren frem! Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle evergreens fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Jens Jacob Tychsen

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden kunne høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet, storladen quiz og mange andre overraskelser.

Som karakteren Hr. Weyse i “Badehotellet” er der blevet plads til en charme og en storladenhed, der passer som fod i hose til al det, som kendetegner en rigtig entertainer. Jens Jacob Tychsen gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at han med lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere og entertainere.

Book underholdning

Hvis du og dine gæster ikke har fået nok af Badehotellet, kan I se frem foredrag, underholdning, comedy og skønne sange i en og samme pakke. Med Jens Jacob Tychsen er I sikret et arrangement i godt selskab og med masser af latter. Kontakt Showbizz Danmark og lad os sammen arrangere en fantastisk aften med morskab.

Vores dygtige team er klar til at besvare dine spørgsmål, så ring endelig på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@shozbizz.dk.

Ligesom Jens Jacob Tychsen tilbyder vi også en masse andre dygtige artister, der kan underholde til dine fremtidige events, så tøv ikke med at se vores store udvalg her på hjemmesiden, på Instagram eller YouTube.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Bag om Badehotellet, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?