Book Anne Dorte Michelsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

ANNE DORTE MICHELSEN

SANGERINDE OG SANGSKRIVER I STORT FORMAT

Den velkendte sangerinde, Anne Dorte Michelsen som selv spiller klaver og guitar, har gennem årene udviklet sig til en intens og afslappet solist. Med et fyldt repertoire af nye såvel som gamle numre vil kunne høres, når Anne Dorte Michelsen giver koncert.

Anne Dorte Michelsen synger med hjertet, følelserne og en stor indlevelse i musikken. Anne Dorte Michelsen optræder dels med sit soloshow eller med band, men er også som en fremragende fortolker af traditionsrige salmer og sange til kirkekoncerter. Som solist har Anne Dorte Michelsen turneret vidt og bredt, og publikum har mødt en sangerinde, der i den grad har fundet sig selv som liveartist.

Til solokoncerterne spiller Anne Dorte Michelsen en blanding af de største af de mange hits, hun gennem årene har skrevet både til sig selv, til Tøsedrengene og til Venter på Far, samt udpluk fra sine egne albums. Heriblandt ’De voksnes rækker’ og ’Hvor var det nu vi var?’. Begge albums, der demonstrerer en sangskriver i storform, der altid tager udgangspunkt i hverdagen, virkeligheden og livet, som det udspiller sig lige nu og her.

Anne Dorte Michelsen booking

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at booke den danske sangerinde, Anne Dorte Michelsen til dit kommende arrangement, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 70 27 03 07. Vi vil i den forbindelse være behjælpelige med al relevant information og kyndig vejledning i forhold til booking af Anne Dorte Michelsen. Hos Showbizz Danmark er vi også altid klar til give gode råd og inspiration, samt skræddersy en underholdning, der passer præcis til jeres kommende begivenhed. Book Anne Dorthe Michelsen for en forrygende underholdning, som dine gæster sent vil glemme.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Anne Dorte Michelsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters