forespørgselsliste

Din liste er tom >

Cantus Tyrolerne

Cantus Tyrolerne

Tyrolermusik og fællessang

Orkesteret spiller med den originale Oberkrainer-besætning med harmonika, guitar, tuba, trommer, to trompeter, basun og klarinet. En stor del af orkesterets repertoire er original musik fra Østrig og Sydtyskland. Desuden spiller og synger orkesteret potpourrier med fællessange, der er med til at skabe den rette feststemning hos publikum. 


Cantus Tyrolerne spænder vidt også rent musikalsk fra ægte Oberkrainer musik over musik fra Bayern til Himmelhunden og John Mogensen. For de danseglade tilbyder Cantus Tyrolerne afvekslende og god dansemusik, der lokker publikum på gulvet til en svingom. 


De otte glade musikere er meget alsidige. Hvis det ønskes, kan orkesteret også spille dansk populærmusik arrangeret til orkesteret, hvor blæseinstrumenterne er i overtal. Uanset hvad er der garanti for, at Cantus Tyrolerne får dine gæster ud på dansegulvet, for musikerne har aldrig oplevet, at de ikke har fået gæsterne til at stå op på stole og bænke for at synge fællessang.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen