forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bubber

Bubber

Danmarks mest folkekære vært

Bubber er kendt af alle, og i mange år var han kendt som børnenes ven. De senere år er Bubber langsomt vokset med opgaverne. Først var Bubber vært på Scenen er din, et familieprogram, og senere fik Bubber hår på brystet, da han sammen med B.S. Christiansen tog ud i farlige hjørner af verdenen. 


Vi kender også Bubber fra TV2s programserie 'Danmark ifølge Bubber', hvor han drager rundt i landet og undersøger danskernes forskellige levevis. Bubber tager ofte ud som foredragsholder, ordstyrer og konferencier, og han er altid et godt valg og en sikker succes. 


Bubber kan også holde sit foredrag ”Du er dine valg”, der handler om positivitet og livsglæde. I foredraget oplever vi en altid veloplagt og charmerende Bubber, som på mest underholdende vis sætter det individuelle menneske i centrum: Hvad er menneskelighed? Hvad er mod - eller mangel på samme? Hvilke indtryk efterlader vi os? Hvad driver os hver især? Disse spørgsmål og mange flere vil, med altid forrygende energi, lede Bubber og publikum på afveje og blæse nyt liv i enhver forsamling.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen