forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra

Bandet fra Vild med Dans

Fredag efter fredag spiller The Antonelli Orchestra op til dans i TV-showet på TV2 ' Vild med dans'. Derudover kender du dem sikkert også fra 'Toppen af Poppen'. 


The Antonelli Orchestra er sammensat af kapelmester Claes Antonsen og er et band udover det sædvanlige. Claes Andersen har spillet sammen med en lang række af Danmarks største koncertnavne som, Thomas Helmig, Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Danse Orkestret, Erann DD, Anne Linnet og mange, mange flere. I TV er Claes kendt for at have medvirket i utallige shows. Her iblandt: 'Her er dit liv', 'Venner for livet' og 'Klassefesten'.


The Antonelli Orchestra er desuden blevet udnævnt af BBC, som er ophavsmændene bag konceptet til 'Vild med Dans' til det bedste orkester, der er med i showkonceptet verden over. Hvis du skal have kridtet danseskoene, skal du lade The Antonellig Orchestra stå for musikken til jeres næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen