forespørgselsliste

Din liste er tom >

Torben Lendager Band

Torben Lendager Band

Festlig stemning og 70'er nostalgi

Torben Lendager Band er navnet på bandet med danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager, som mange nok vil huske fra de gode "gamle" idol dage. I 1970'erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Hvem husker ikke: “Little Kitty, Shalalala", "Forever Together" samt "Fire” for bare at nævne et par stykker.


Forsangeren var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte. I dag har Torben Lendager et fast samarbejde med The Roosters, som i mange år har spillet et utal af koncerter over hele landet, og er garant for det musikalske lydtæppe med deres store musikalitet og flotte vokal arbejde. Det er rutinerede folk med mange års erfaring på den danske musikscene.


Tilsammen danner de Torben Lendager Band, hvor repertoiret er sammensat af numre fra Walkers tiden, Torbens egen solo kariere, samt diverse cover numre.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktet







Share
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen