forespørgselsliste

Din liste er tom >

Night Affair

Night Affair

Når festen skal vare til langt ud på natten

Night Affair er et moderne partyband for fuld udblæsning. Det er et orkester bestående af 10 mand, der sammensætter et program med god dinnermusik og afvekslende dansemusik. 


Orkesteret Night Affair blev dannet i december 2001 af 10 professionelle og semiprofessionelle musikere. I orkestrets levetid har Night Affair samlet et repertoire af hits og ørehængere fra 50'erne til 90'erne og har begejstret publikum, hvorend de har optrådt. 


Night Affair består af en rytmegruppe med trommer, bas, guitarer, keyboards, en velklingende blæsersektion med tenorsax, trombone, trompet og endelig en vokalgruppe med en mand og tre kvinder. Alt i alt en besætning, der giver mulighed for spændende harmoniske og instrumentale oplevelser. Night Affairs repertoire spænder vidt fra Rock'n'Roll over disco til soul og pop med et stænk af swing. Det er med andre ord et yderst fest- og dansevenligt repertoire. Dertil hører en udstråling og en scenevanthed, der rækker langt ud over scenekanten. 

Orkesteret kommer i løbet af aftenen på scenen i flotte og vellignende kostumer, så her er også rent visuelt en aften med ABBA, Grease, Elvis, Disco og andre live på scenen. En helt igennem forrygende oplevelse for både dig og dine gæster.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen