forespørgselsliste

Din liste er tom >

Night Affair

Night Affair

En forrygende oplevelse

Night Affair er et moderne partyband for fuld udblæsning. Her har vi et 10 mands orkester, der sammensætter et program med god dinner musik og afvekslende dansemusik. Orkesteret Night Affair blev dannet i december 2001 af 10 professionelle - og semiprofessionelle musikere. I orkestrets levetid har Night Affair samlet et repertoire af hits og ørehængere fra 50'erne til 90'erne og har begejstret publikum, hvor end de har optrådt.

Night Affair består af en rytmegruppe med trommer, bas, guitarer, keyboards - en velklingende blæsersektion med tenorsax, trombone, trompet - og endelig en vokalgruppe med 1 mand og 3 kvinder. Alt i alt en besætning der giver mulighed for spændende harmoniske og instrumentale oplevelser. Night Affairs repertoire spænder vidt fra Rock'n'’Roll over disco til soul og pop med et stænk af swing, et yderst fest- og dansevenligt repertoire. Dertil hører en udstråling og en scenevanthed, der rækker langt ud over scenekanten. 'A show in the show' er Night Affair's koncept.

Orkesteret kommer i løbet af aftenen på scenen i flotte og vellignende kostumer, så her er også rent visuelt en aften med ABBA, Grease, Elvis, Disco og andre live på scenen. En helt igennem forrygende oplevelse.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen