forespørgselsliste

Din liste er tom >

Klaus & Servants

Klaus & Servants

Danseband, som serverer hit på hits

Klaus & Servants er hele tiden i gang med spændende projekter og konstant involveret i udvikling af nye koncepter, der har til formål at underholde publikum. Det er et erfarent orkester, der har udgivet 39 albums siden debuten i 1971, og de har samlet mennesker landet over til store dansefester. Klaus & Servants er kendt i mange sammenhænge, bl.a. fra TV2 Charlie og deres optrædener i Parken. 


Med Klaus & Servants er der tale om en regn af professionel underholdning. Hele tiden sker der noget – enten ude blandt publikum eller oppe fra scenen – det er sjovt at se, hvordan folk reagerer, når parodier på ”Hansi Hinterseer” og ”Helene Fischer” pludselig dukker op på scenen og synger duet. Solister og dansepiger inviterer også til melodi grand prix-kavalkade. Man oplever altid publikum med hænderne over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester”. 


Dansegulvet bliver hurtigt fyldt, og det bliver det ved med at være hele aftenen, mens Klaus & Servants serverer hit på hit på hit i en bred vifte af genrer. Styrken ligger i velarrangerede vokalarrangementer, veloplagt og humoristisk serveret på professionelt musikudstyr af højeste kvalitet.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen