forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Searchers

The Searchers

På toppen siden 60'erne

The Searchers er et engelsk rock/popband, der slog igennem som en del af 60'ernes Merseybeat sammen med The Beatles, The Swinging Blue Jeans, og Gerry and the Pacemakers. Orkestrets hits omfatter blandt andet 'Sweets for my Sweet, 'Sugar and Spice', 'Needles and pins', 'Don't throw your love away', og en udgave af The Clovers' 'Love potion no. 9'. De var den anden gruppe fra Liverpool (efter the Beatles), der fik et hit i USA, da 'Needles and pins' kom på hitlisterne i den første uge af marts 1964.

Et af mange højdepunkter i deres karriere er uden tvivl, da The Searchers trådte op på Wembley Stadium i juni 1989 foran 80.000 mennesker, da de var gæster hos Sir Cliff Richard, der fejrede sit - dengang - 30 års jubilæum i Showbusiness. The Searchers anses stadig for at være et af de mest populære 60'er bands i Storbritannien og fortsætter med at trække fulde huse rundt omkring.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen