Book The Scooters på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

The Scooters

Et velspillende showband, der kræser om de musikalske detaljer

Der var engang, hvor bilerne var spækket med chrom og havde 8 cylindere. En tid hvor idolerne hed Elvis, Jerry Lee og Little Richard, og hvor det var tilladt for kvinderne at have runde former, en tid hvor coke var en sodavand og musikken hed Rock n´ roll.

The Scooters er indbegrebet af netop denne epoke og tager publikum på en tidsrejse tilbage til 50´erne, akkompagneret af tonerne fra bl.a. Blue Suede Shoes, Great Balls of Fire og Summertime Blues. Der bliver kræset for både de musikalske detaljer samt showet, og The Scooters slipper ikke sit tag i publikum, før der er kvindeskrig og hoftevrid fra første til sidste række i salen.

Med langt over 1200 succesrige koncerter bag sig er The Scooters flere gange blevet udråbt som det suverænt mest gennemførte, velspillende og underholdende 50´er showband.

The Scooters har optrådt til næsten alle slags arrangementer, medvirket i mere end 15 TV-udsendelser og varmet op for både Jerry Lee Lewis, Fats Domiono og Shakin´ Stevens. En af hemmelighederne bag succesen er, at musikken fra 50´erne har en sjælden evne til at bevæge folk og gøre dem glade i låget på tværs af både alder og trosretning, når musikken bliver serveret af et gennemtjekket hold af musikere og entertainere.

Derudover er The Scooters på en måde verdensberømt, da flere af medlemmerne også er med i det forrygende tegneserieband Cartoons, der bl.a. har lagt publikum ned til 'Vi Elsker 90’erne' i 2022 - og tidligere resten af Europa.

Book The Scooters

Med fænomenale Bobo Moreno i front lover de guf for både øjne og ører, så forbered jer på at holde en fest.

Bandet består af medlemmerne:. Bobo Moreno, Leadvocal, Jesper Dukholt, Sax og kor, Carsten Larsson, Guitar og kor, Morten Wittrock, Klaver og kor, Thomas Clausen, Kontrabas og kor, Peter Wittorf, Trommer og kor.

Kontakt os endelig og lad Showbizz Danmark skræddersy en fantastisk aften for jer i selskab med The Scooters! Et uovertruffet band, der leverer varen hver gang.

Galleri
Video
Pris
Print
The Scooters er tilføjet i priskategorien
20.000-30.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af The Scooters, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters