forespørgselsliste

Din liste er tom >

Simon Talbot

Simon Talbot

Danmarks store comedy-darling

Stand up-komiker Simon Talbot er et af Danmarks helt store comedy-navne, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne. Dette har han gjort med sine one-man-shows, ’Damp’ (2011), ’Talle Alene i Verden’ (2013) og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, hvor han optrådte for udsolgte sale over hele landet. Med det sidstnævnte show høstede Simon Talbot fem stjerner i BT. Senest har han været på turné med sit fjerde comedy-show i rækken med ’Make Denmark Great Again’, der er inspireret af sine oplevelser fra Los Angeles, hvor han boede i ét år.


Intet er helligt for Simon Talbot, der underholder med historier fra sin hverdag om alt fra computerspil og sine for korte akillessener, til sin opvækst som Jehovas Vidne, sin stordrikkende irske far og meget andet. Simon Talbot er også kendt fra mange tv-programmer, bl.a. fra TV2 Zulu, hvor han har haft sit eget sketchshow ’Simon Talbots Sketch Show’. 


I dag er Simon Talbot også godt i gang med at få sig etableret i udlandet, hvor han på engelsk imponerer sit publikum og får en masse bifald. Simon har haft stor succes med at optræde på engelsk, og er derfor også et oplagt valg, hvis man ønsker et stand-up show på engelsk. Der er altså garanti for sublim underholdning, hvis Simon Talbot bliver en del af dit næste arrangement. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen