forespørgselsliste

Din liste er tom >

Povl Carstensen

Povl Carstensen

En af Danmarks mest rutinerede stand-up komikere

Med sin debut i 1991 er Povl en af pionererne, der var med til at starte stand-up i Danmark, og siden har han leveret underholdningen til tusindvis af arrangementer, fra de største fester til de hyggeligste private begivenheder.


Povl er garant for en veloplagt og meget morsom oplevelse, som også tilfredsstiller de publikummer, der måske ikke betragter sig selv som deciderede stand-up ”fans”.


Povl er kendt fra utallige TV-optrædender i blandt andet ”Talegaver til Børn” og ”Standup.dk”, og også som den skaldede halvdel af den legendariske duo ”John & Aage”.


Povl tilpasser meget gerne sit show til den enkelte begivenhed og optræder desuden også på engelsk.


Sagt om Povl Erik Carstensen:


Kære Povl

"Tilbagemeldninger på dit show har været utroligt positive, tak for din indsats og jeg vil varmt anbefale dig til andre"

Efter optræden til sommerfest for Københavns Kommune, 2016


”1000 tak for helt igennem super underholdning til vores julefrokost i Billund Lufthavn. 30 minutter gik desværre alt for hurtigt. Det fås simpelthen ikke bedre”

Efter optræden til  julefrokost i Billund Lufthavn, 2012


”Hej Povl, Blot lige en tilbagemelding på din optræden i går aftes. Det var en stor succes! :) Samtlige gæster var meget begejstrede og morede sig rigtig meget fra start til slut. Selv de, som mente de ellers ikke brød sig om stand up. Du ramte selskabet lige spot on og tak for det!”

Efter optræden til privat selskab, 2010Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen