forespørgselsliste

Din liste er tom >

Anders Fjelsted

Anders Fjelsted

Stand-up med menneskelighed og glimt i øjet

Anders Fjelsted er en af landets mest aktive stand-up-komikere. Han er en type, alle kan lide med sin charmerende, selvironiske og positive stil. Ander Fjelsted er dér i livet, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre, og lejligheden i det hippe cafekvarter er blevet til hus med have i provinsen. 


Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Bag det drengede ansigt snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. 


Anders Fjelsted har været vært for ”DM i Stand-up” flere gange og deltager ligeledes, som flere af sine kolleger, i Comedy Aid, hvor han har været med hvert år siden 2001. Desuden har Anders arbejdet som radiovært på P3, Nova FM og the Voice, og udgiver podcasten ”Fjelles fodboldfjol” på Lytbar.dk. 


Der er garanti for et sjovt og menneskeligt show, hvis Anders Fjelsted skal på scenen til jeres næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen