forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lene Siel

Lene Siel

En gudsbenådet stemme

Lene Siel er en af Danmarks smukkeste og dygtigste sangerinder, som har en gudsbenådet skøn stemme. Hun har optrådt sammen med de helt store stjerner, og hun har en lang karriere med masser af highlights. Det har placeret Lene Siel i eliten af dansk underholdning. 


Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums taler sit eget sprog: Lene Siel er en af vores mest populære sangerinder. 


Lene Siel har i øvrigt selv lyttet til og er blevet inspireret af artister som Barbra Streisand, Bette Midler, Perry Como, Ella Fitzgerald, Celine Dion, Frank Sinatra og Shirley Bassey. Teksterne i flere af Lene Siels sange berører på den ene eller anden måde tro, der er et vigtigt emne for sangerinden. 


Lene Siel kan bookes i flere forskellige sammenhænge og repertoire, bl.a. med sin egen trio, som indslaget til festen, koncert eller julerepertoire til årets julekoncert. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen