forespørgselsliste

Din liste er tom >

James Sampson

James Sampson

Danmarks største soultalent

James Sampson blev kendt i den brede offentlighed, da han i 2001 vandt DR1 konkurrencen ”Stjerne for en aften”. Og har man blot én gang hørt James Sampson synge, er man ikke i tvivl. Han besidder et talent langt ud over det sædvanlige. 


Sangen har været en del af hans liv siden barndommen i Californien, hvor han indledte karrieren som syvårig i skolens kor. Senere optrådte han over hele verden med koret ”Children of the World”, og et liv i sangens tjeneste var for alvor i gang. Efter adskillige albums kender det danske publikum ham for numre som ”Dream on”, ”Don’t Give Up”, ”All I Want” og ”Me & Mrs. Jones”. James Sampson har også deltaget i Vild med Dans, hvor han dannede par med Mie Moltke. 


Musicalscenen har også nydt godt af James Sampsons talent i successen Dirty Dancing, som solgte over 45.000 billetter. Men James Sampson er ikke blot elsket for sin store og varme sangstemme. 


På scenen optræder han med ukompliceret og naturlig charme, der tryllebinder tilhørerne, fra første tone bliver slået an.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen