forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup

Tænder på at synge for jer

Siden han vandt Det danske Melodi Grand Prix i 2005, har Jakob Sveistrup stået på utallige scener i Danmark. Hans to første albums solgte henholdsvis 47.000 (platin) og 18.000 (guld) eksemplarer, og det sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der er kommet for at blive. 


Mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul- og pop-sangere i Danmark. Jakob Sveistrup synger med indlevelse, hjerte og kraft. Han formidler sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når Jakob Sveistrup også kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren, at hårene rejser sig, er man sikret en oplevelse med en stor sanger. 


Jakob Sveistrups ærlige, sikre og charmerende måde at stå foran sit publikum på har desuden gjort hver koncert til en personlig oplevelse for alle. Jakob Sveistrup kræver noget af sit publikum, men kun fordi han kræver endnu mere af sig selv. Jakob Sveistrup taler med sit publikum, griner med sit publikum, er stille med sit publikum. Han siger selv, at han har brug for, at folk giver noget tilbage, for at han kan præstere 120%. 


Jakob Sveistrup optræder solo eller som gæsteartist til større firmafester, a-capella i kirker eller til bryllupper, med akkompagnement eller med hele sit band på 4-5 mand.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen