forespørgselsliste

Din liste er tom >

Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen

Sangerinde og sangskriver i stort format

Anne Dorte Michelsen, som selv spiller klaver og guitar, har gennem årene udviklet sig til en intens og afslappet solist. Et repertoire med såvel nye som gamle numre kan høres, når Anne Dorte Michelsen giver koncert. 


Anne Dorte Michelsen synger med hjertet, følelserne og en stor indlevelse i musikken. Anne Dorte Michelsen optræder dels med sit soloshow eller med band, men også som en fremragende fortolker af traditionsrige salmer og sange til kirkekoncerter. Siden sit soloudspil 'Hvor var det nu, vi var?', har Anne Dorte Michelsen turneret vidt og bredt, og publikum har mødt en sangerinde, der i den grad har fundet sig selv som liveartist. 


Til solokoncerterne spiller Anne Dorte Michelsen en blanding af de største af de mange hits, hun gennem årene har skrevet både til sig selv, til Tøsedrengene og til Venter på Far, samt et udpluk af sange fra hendes nye album 'Hvor var det nu vi var?'. Et album, der demonstrerer en sangskriver i storform, der som altid tager udgangspunkt i hverdagen, virkeligheden og livet, som det udspiller sig lige nu og her.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen