forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard

Komik, sang og musik

Jacob Haugaard er som sædvanlig altid på banen. Han er klar til at underholde med komik, sang og musik, eller medvirke ved festen som konferencier. Jacob Haugaard er original og er umulig at beskrive, fordi hans optræden er så uforudsigelig.

Den ene gang efter den anden overrasker Jacob Haugaard med sine pudsige påfund og idéer, og det er det, der gør ham speciel. Selvom han er uforudsigelig, målretter han gerne sine shows efter forudgående aftale. Komiker, musiker, komponist, tekstforfatter, politiker og konferencier er blot nogle af de titler, Jacob Haugaard kan pryde sig med. Han er en mand, der har prøvet meget i sit liv og karriere, hvilket han bidrager med i sine optrædener.

Jacob Haugaard har senest optrådt sammen med sin gamle makker, Finn Nørbygaard, som han har lavet en række TV programmer med på TV2, og turnéret landet rundt med flere gange. Jacob Haugaard leverer et komisk show inspireret af den alsidighed, der har været hans varemærke gennem hele karrieren.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen