forespørgselsliste

Din liste er tom >

Groove Parade

Groove Parade

Groove Parade – Music That Moves

Groove Parade er Danmarks nyeste og absolut fedeste streetband. Bandet spiller den bedste livemusik til dit næste event – mens de går rundt! De når langt omkring og spreder noget god musik til en masse heldige publikum.  Sætlisten er spækket med de mest groovy og funky hits gennem tiden, som skaber en umiddelbar glæde, og får folk i alle aldre til at stoppe op og nyde velspillet musik. Besætninger er typisk to episke saxofonister i front, en groovy guitarist samt en tight trommeslager.

Groove Parade tilpasser besætningen, sætlisten og outfittet så det matcher den enkelte begivenheden. Vi spiller i hele landet og er et godt bud på ’coronasikker’ livemusik, da vi hele tiden er i bevægelse og folk derfor ikke stimler for mange sammen.

Groove Parade er et fleksibelt orkester – som regel bliver bandet booket som trio eller kvartet, men der er også mulighed for at tilpasse besætning med flere musikere og evt. sangere. 


Groove Parade – en type gadeunderholdning du med garanti ikke har oplevet før.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen