Book HabenGoods Familie stomp show på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

HabenGoods Familie stomp show

Kendt fra ”Danmark har talent”

Den fynske stomp showgruppe HabenGoods har gennem årene sparket døren ind til et utal af arrangementer med deres forrygende stomp show tilsat musik, og med HabenGoods' deltagelse i ”Danmark har Talent” 2018 har hele familien Danmark for alvor stiftet bekendtskab med de 3 legesyge kammerater Morten, Per og Michael, der får musik ud af alting eller ingenting.

Med stor opfindsomhed har HabenGoods formået at nytænke stomp genren, hvor de forvandler skrot til musikalske stomp instrumenter, der både frembringer hårdtslående beats, charmerende stomp rytmer og kendte melodistykker fra filmklassikere og legendariske rock numre. Hele familien bliver med garanti revet med, når Habengoods spreder good vibes og på hjemmelavede instrumenter af skrot og kloakrør frembringer hits fra filmklassikere som ”Ghostbusters”, ”Pirates of the Carribean”, ”Mission Impossible”, ”Pink Panther”, ”The Flintstones” til store rockklassikere som eksempelvis ”Thunder Struck” af AC/DC.

HabenGoods optræder til ethvert arrangement enten på scene eller på gadeplan i deres street stomp show. Er muligheden til stede, underholder HabenGoods gerne med en forrygende street stomp parade rundt i byen, i centret eller på pladsen som en festlig optakt til showet.

Besætningen i HabenGoods:

Per er HabenGoods’ Hulemand, der skruer instrumenterne sammen med indbygget humor og de nødvendige rørlængder, der fremkalder de kendte melodier.
Michael er HabenGoods’ Thomas Blachman, der sørger for at gruppen ikke farer vild i alt for mange gode ideer, og at musikken kommer til at lyde godt, både i arrangementerne og når der skal højttalere til.
Morten er HabenGoods’ Robbie Willams og sætter repertoiret i scene med gøglertæft og flabede cowboy tricks.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på HabenGoods Familie stomp show, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters