forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hjalmer

Hjalmer

Streamingtjenesternes nye stjerne

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.


Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs og en landsdækkende turné. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer hurtigt markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.


Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Ifølge ham selv er musikken både til en eftertænksom søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. På scenen er Hjalmer blevet rost for sit nærvær og publikumstække, og det gør, at det altid er en oplevelse værd at høre Hjalmer spille.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen