forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kort varsel

Kort varsel

Kort varsel, så er der fest!

Lad det være sagt med det samme: Kort Varsel er ikke det traditionelle festband der lever en lidt anonym tilværelse i et tildelt hjørne på stedet! Ingen er i tvivl om, at Kort Varsel mener fest, når de har slået den første tone an - badet i lys og røg!


Kort Varsel har to sangere (M/K) i front der energisk fører publikumigennem en aften, hvor der ikke er ret meget tid til at sidde ned! Om man er til Ellie Goulding, Abba, Dodo & The Dodos, Rasmus Seebach, Roy Orbinson, Avicii eller noget helt andet, så er der noget for enhver smag og dansesko.


Kort Varsels mission er, at alle går hjem med ømme fødder, hæse stemmer og et smil der sidder fast i nogle dage! Bandets referenceliste tæller halfester/byfester i Årslev, Aunslev, Bredebro, Balling, Tistrup, Nr. Søby, St. Rise, Ullerslev, Frederiksværk, Herrested, Ørbæk Marked etc. og et hav af firmafester for bl.a. Isover, RAH, KMD, KPMG, Nordyns Bank, Halsnæs Kommune, Falck, Lantmännen, Interacoustics etc... Kort Varsel spiller også hver vinter i Canazei i Italien til afterski parties.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen