forespørgselsliste

Din liste er tom >

Gasbox

Gasbox

"Gassen" fra Danmark ha Talent 2010

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen er en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen havde i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin’ og siden som solist. Både den fattige mand på gaden, de kære børn, de rige, de ældre og selv Dronningen kender til sangene, der udnævnte gavflaben til Danmarks Nationalskjald. 


Som en hyldest til Danmarks musikalske nationalhelt har Gasbox siden 2010 spillet flere end hundrede koncerter. Efter deres medvirken i tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2, hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes.


Det skyldes ikke mindst, at forsangeren og guitaristen, René Hejdmann, både lyder som og ligner originalen. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar, kor), Jan O. Thomassen (bas, kor) og Johnny Kolstrup (trommer). På scenen skaber det de sammen en form for musikalsk magi, der altid bliver præsenteret i et professionelt lyd- og lysshow. 


Gasbox spiller og synger med stor respekt de sange, som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Gasbox giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare, som man kunne komme.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen