forespørgselsliste

Din liste er tom >

Christian Eugen-Olsen

Christian Eugen-Olsen

Foredrag med royalt drys

Christian Eugen-Olsen er en dansk officer og hofembedsmand, som både har fungeret som ceremonimester for hendes majestæt Dronning Margrethe samt kammerherre og oberstløjtnant i Den Kongelige Livgarde. En ceremonimester er ansvarlig for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangere officielle festligheder, samt planlægning af rejser for de kongelige i ind- og udland. 


Christian Eugen-Olsen har i sit embede som ceremonimester bl.a. stået for Prins Joachim og Prinsesse Alexandras bryllup, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary's brullyp, Dronning Margrethes 60 års fødselsdag og Dronning Ingrids begravelse. I sin fritid er Christian Eugen-Olsen jazzmusiker og formand og bestyrelsesmedlem i flere fonde og foreninger bl.a. Garderhøjfonden, Rytmisk Musikkonservatoriums Venner, plejehjemmet Holmegårdsparken, Radio Uptown og Fredningsrådet. 


Med sit foredrag kommer Christian Eugen-Olsen ind på, hvordan man arbejder ved hoffet, samt alle historierne, der knytter sig hertil, samt naturligvis regentens virke og hoffets organisation.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen