forespørgselsliste

Din liste er tom >

DaDoRunRun

DaDoRunRun

50'er og 60'er band med Louise Dubiel i front

DaDoRunRun er et festband, der spiller alt den bedste musik fra 50erne og 60erne. Så hvis du og dine gæster er vilde med Elvis, Beatles, The Platters, The Temptations, Ray Charles, Etta James og alle de vidunderlige musikere fra dengang, er det DaDoRunRun, du skal have til din fest. Bandet er fuldt af spilleglæde samt kærlighed til gammel Rock’n’Roll og Motown musik. 


DaDoRunRun består af fire erfarne musikere: 


Louise Dubiel (vokal) er kendt fra tv fra Talent 09, Melodi Grand Prix 2013, og hun har haft et hit i radioen med sangen “Forpulet Perfekt”, som de fleste kender. 


Dennis Flacheberg (guitar) spiller til dagligt med bl.a. L.I.G.A., Morten Remar (Back to Back) og Charlotte Fich. 


Kristian Martinsen (bas) har tidligere gjort sig som guitarist og producer i det dansksprogede, anmelderroste indierockband Entakt, og han har desuden arbejdet med bl.a. Christian Brøns, Annette Heick og Henrik Strube. 


Thøger Bak Wessel (trommer) har spillet med bl.a. Burhan G, Shirley og Christian Brøns. 


DaDoRunRun spiller musik fra 50erne og 60erne, fordi det er musik, de alle holder af. Med DaDoRunRun får du et fuldendt band med guitar, trommer, bas og verdensklasse sangerinde og lækkert mandekor.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen