forespørgselsliste

Din liste er tom >

Long John Jam

Long John Jam

Et rullende familieshow

En gammel budcykel bevæger sig rundt i gaderne med en klaverdiva på ladet. De smukke toner, hun frembringer, får smilet frem hos folk. Cyklen styres behændigt af manden. Han træder den store klinge med en trompet i hoftehøjde klar til swing. 


Cyklen standser, og Hr. og Fru Johnson giver de tilstedeværende et lille show, hvor artisten og pianisten spiller og agerer i både dur og mol. De bevæger sig ikke kun fysisk på cyklen, idet publikum bevæges også af dette særprægede gadeteater, der udspiller sig. Det er sjovt, underfundigt og rørende, når støttebenet slipper asfalten, og det lille musikalske cirkus ruller videre med et måbende publikum i hjulsporet. 


Long John Jam er et komisk og poetisk gadeteater, hvor alverdens gamle evergreens danner en musikalsk ramme om en forestilling, hvis scenografi udgøres af en Long John. Historien skabes i relationen mellem de to artister og med et publikum, der udfordres, inddrages og forføres. Glæd dig til et anderledes musikalsk show.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen