forespørgselsliste

Din liste er tom >

Andreas Bo

Andreas Bo

Komikkens kamæleon

Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere, og så bliver han i branchen kaldt komikkens svar på en kamæleon. Andreas Bo er nemlig braget igennem med sine fantastisk rammende parodier, som han bl.a. har fremført i comedy-showet ”Live fra Bremen”. Med stor sikkerhed har vi set ham forvandle sig til Kim Larsen, Ole Henriksen, Thomas Blachman og mange flere – og hver gang rammer han plet på karakteren og sætter publikum til vægs med gode grin. 


Andreas Bo er svær at sætte i bås som komiker, han har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive alle typer. Og så er han formidabel i sin komik i både ansigt og krop. Andreas Bo har også lavet tv-programmet "Rundt på gulvet" på TV2, hvor han også har haft mulighed for at udfolde sine kreative og ekstrem sjove evner. 


Hvis dit publikum skal underholdes af flere af tidens karakterer i én mands skikkelse, er Andreas Bo det rette navn til jeres arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen