forespørgselsliste

Din liste er tom >

Elvis Duo

Elvis Duo

Dobbelt op på Elvis

Elvis Duo er Danmarks bedste Elvis med bassist, i et forrygende show med alle Kongens store hits. Elvis Duo er to musikere med en helt unik scene-performance. Den officielle danske Elvis fanklub, Elvis Unlimited, afholder de danske mesterskaber i Elvis. To år i træk er Henrik Busborg fra Odense blevet den suveræne vinder, udpeget af en jury med Jørgen de Mylius i spidsen.

Sammen med bassisten Torben Balle danner Henrik Busborg den forrygende Elvis Duo. Elvis Duo er et musikalsk stand-up show i særklasse. Musikken leveres live uden nogen som helst form for playback. Publikum er aktive deltagere i et show, hvor musikalitet, spilleglæde og kærlighed til Elvis´ musik brænder igennem hver eneste strofe. Med underspillet humor og et glimt i øjet tager Elvis Duo kærligt hånd om de utallige hits fra Kongens skattekiste.

Der er kælet for detaljerne i et show med en ordentlig spand humor og masser af fremragende musik fra den største stjerne nogensinde. 'Blue Suede Shoes' eller 'Can´t help falling in love' - ikke en eneste hofte kan undgå at vrikke - og ikke et øje er tørt. Elvis duo er et oplagt navn at sætte på plakaten, hvis der skal gang i festen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen