forespørgselsliste

Din liste er tom >

Thomas Warberg

Thomas Warberg

Bl.a. kendt fra Live Fra Bremen

Med sit første landsdækkende one-man show i efteråret 2014, fik Thomas Warberg placeret sig solidt i dansk stand-up comedys superliga! 


Pressen skrev bl.a.: 

”Med sit første landsdækkende one-man show, lægger Thomas Warberg sig solidt midt i dansk stand-up comedy’s superliga” – 

Berlingske Tidende, 4 stjerner 


”Stand-up’eren Thomas Warbergs første soloshow er en flot og meget morsom debut” – Jyllandsposten, 4 stjerner 


”Thomas Warberg er i perioder eksplosivt skæg og åndenødsfremkaldende” – Politiken, 4 hjerter 


Thomas Warberg er en af tidens absolut skarpeste komikere. Han går efter det latterligt sjove uden indpakning og fine fornemmelser. Ligesom han fyrer punchlines af med usvigelig træfsikkerhed. Han er kendt og elsket for en helt særlig god intens rytme og præcision og ikke mindst for sine komiske figurer i TV2’s comedy program ”Live fra Bremen”. 


Thomas Warberg slog for alvor igennem med sin morsomme Så La’ Da Vær’ sketch i Live Fra Bremen og med sin ugentlige medvirken i Klipfiskerne. Warberg har kun et eneste kriterium for sine jokes: De skal være sjove. I mellemtiden flyver emnerne fra den ene ende af skalaen til den anden, uden hensyntagen til køn, politiske holdninger eller samfundsnormer - kun efter, hvor det største grin findes. Warberg er den eneste komiker herhjemme, der ganske enkelt har perfektioneret "one-liner stilen”. 


Har du endnu ikke oplevet Thomas Warberg live, har du en stor oplevelse til gode. Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen