forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup

Stand-up komiker med storyteller-gen

Tjelle Vejrup er kendt som en utroligt tilstedeværende og dygtig performer, med et glimt i øjet og et veludviklet storyteller-gen i sine stand-up shows. Stilen er tilbagelænet og afslappet og det holdes ofte over bæltestedet.


Den del kan der dog skrues både op og ned for afhængigt af kundens og publikums ønsker. Tjelle formår at brede sit show ud, så det kan nydes af alle aldersgrupper, så ingen sidder tilbage med uforrettet sag.


Tjelle Vejrup er 29 år gammel, født i Aarhus og opvokset i Skanderborg. Han er uddannet journalist og det er især igennem sine skriveaktiviteter for Bingo Banko samt i Live fra Bremen, at han har gjort sig særligt bemærket. Han har optrådt siden 2008 og var i marts 2013 at finde blandt finalisterne til DM i stand-up.


Tjelle hører til blandt landets allermest talentfulde, upcoming komikere og han har optrådt næsten overalt i landet. Han har medvirket i programmerne ”Han Får For Lidt” på DR3 og ”VideoSmæk” på ungdomskanalen 7’eren.


Showets længde ligger oftest på 20-35 minutter eller efter aftale.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen