forespørgselsliste

Din liste er tom >

Diva & Maestro

Diva & Maestro

En stemningsfyldt koncert, der hylder musicalens og operettens klassikere

Showbizz Danmark præsenterer et unikt koncept med den dygtige, unge sangerinde Anna Vaupel.


Sammen med pianist Mikkel Rønnow præsenterer Anna Vaupel et musical- og operetteshow, indeholdende klassikere og highlights fra de to genrer. Diva & Maestro er en fantastisk oplevelse, og publikum får genhør med de største hits. Musikalsk leverer Diva & Maestro en oplevelse ud over det sædvanlige, fremført med elegance, engagement og charme, og ikke mindst, - et godt samspil og kontakt til publikum.


Anna Vaupel synger fantastisk, og kan om nogen komme ud over scenekanten med sin optræden. I et flot samspil med pianisten Mikkel Rønnow kommer Anna Vaupels stemme virkelig til sin ret, og man kan tydeligt høre, hvor stort et talent hun er. Trods sin unge alder har Anna Vaupel medvirket i en lang række forestillinger de seneste år i såvel Danmark som England.


Mikkel Rønnow er anerkendt pianist og dirigent, med store successer i bagagen. Mikkel Rønnow har opsat flere store forestillinger i Danmark, herunder nævnes Chess, Les Miserables og West Side Story. Mikkel Rønnows hjerte banker for det musikalske teater.


Diva & Maestro er et oplagt valg, hvis underholdningen ønskes med musical- og operetterepertoire.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen