forespørgselsliste

Din liste er tom >

TENNIS

TENNIS

Hits som serveesser

Hvornår har du sidst været til firmafest eller koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften? 


TENNIS giver dig serveesserne indenfor de sidste fire årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene. Kodeordet er underholdning, når de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen til firmafesten eller koncerten. 


TENNIS har i løbet af de sidste ti år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet, og de over 6.000 fans på Facebook vidner om TENNIS’ popularitet. Prominente venues som Train, Danmarks Smukkeste Festival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase her lagt græs til TENNIS’ koncerter. For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med, uanset om bandet optræder til en firmafest eller til et hvilket som helst andet event. 


TENNIS er altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter. TENNIS skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen