forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim Wagner

Kim Wagner

Vinder af Voice 2012 og en forrygende sanger

Voice-vinder og musiktalent, Kim Wagner, tryllebandt hele Danmark med sin fantastiske stemme i 2012. Kim Wagner har siden udgivet albummet ”Universe Outside This World” på Universal Music. Der er lagt an til ægte ørehængere med udgangspunkt i soul og R’n’B. 


Kim Wagner er ingenlunde ny i musikbranchen. Han har arbejdet som professionel musiker, siden han blev student og har blandt andet arbejdet med navne som Sanne Salomonsen, Martin Brygmann og D-A-D, ligesom han i 1999 udgav soloalbummet "All I Ever Wanted". Nu er han så klar til at stå i front igen. Og der er god grund til at glæde sig!


Kim Wagner er intet mindre end en forrygende sanger, musiker, komponist/tekstforfatter, producer, guitarist, bassist og meget meget mere.
Under Kim Wagners koncerter tager han os med på en musikalsk rejse med en imponerende akustisk intensitet. Med sin guitar, intense stemme og passion for musik spiller og synger Kim Wagner et unikt udvalg af egne sange og stærke cover-numre.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen