Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Helene Hørlyck udgiver nyt julealbum

Helene Hørlyck udgiver netop i disse dage sit nye Julealbum ”Christmas Songs” og er samtidig på turné med en række julekoncerter. Derudover er Helene Hørlyck valgt som årets julekoncert på tv-kanalen, DK-4.  TV koncerten får premiere fredag den 25. november kl. 21.00 og sendes flere gange i december måned. 

Helene kan engageres med band eller som solist, hvor hun optræder med skønne julesange fra ind- og udland.
I 2023 er Helene Hørlyck aktuel med et set-up, der er specielt velegnet til kirker og kulturhuse.

HeleneHoerlyck_christmas_songs

OM ALBUMMET

Akustisk, enkelt, smukt
På albummet ‘Christmas Songs’ synger Helene Hørlyck alle de følelser frem, der har givet julen tilnavnet Hjerternes Fest. Med enkelt akkompagnement og sagte intensitet foldes højtidens stemninger ud. Albummets 12 sange, nye kompositioner såvel som elskede klassikere, fremføres med et nærvær, der simpelthen skal opleves. Albummet er produceret af den legendariske producer Søren Mikkelsen (Medley Studio) uden storladne arrangementer, orkestre eller messingsektioner, men blot med sprød, akustisk vellyd som baggrund, der hensætter Helenes uforlignelige stemme lytteren i en intim tilstand af Winter Wonderland med dalende snefnug og en let antydning af varm kanel.

Årets julehit

Med perlen “Det December” leverer Helene  et godt bud på årets julesang. Let og melodiøst, med et strejf af længsel og et helstøbt, iørefaldende omkvæd, bringer nummeret minder om kendingsmelodierne til de seneste årtiers store julekalenderproduktioner. “Det December” er resultatet af et samarbejde med sangskriver Marcus Winther-John og producer Søren Mikkelsen, og lever op til det bedste inden for klassisk, dansk pop. Samme trio står bag en anden, smuk melodi på ‘Christmas Songs’ – “Sneblind”.


Gør klar til at nynne med

‘Chrismas Songs’ byder desuden på et sandt festfyrværkeri af nytænkte klassikere: “I’ll Be Home For Christmas”, “Winter Song”, “The First Noel”, “What Child Is This”, “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Wintersong”, “O Santa Notte”, “En Rose Så Jeg Skyde”, “Nu Tændes Tusind Julelys” – og ikke mindst en af de største juleklassikere nogensinde: Wham´s “Last Christmas”, der får nyt liv i Helenes akustiske version.


Internationalt format

Det kræver mod at prøve kræfter med nogle af de mest folkekære stykker musik i verdenshistorien, men Helene Hørlyck har det, der skal til. Med dansk baggrund, en imponerende international karriere i bagagen, enestående talent og sin fuldstændig fortryllende stemme løfter hun både dansk- og engelsksprogede evergreens helt op til stjernerne.

 

Læs mere om Helene Hørlyck her eller se mere på: www.helenehorlyck.com

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?