Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Turnéaktuelle, Nice Little Penguins

Akustisk intimkoncert med et band i topklasse

Alle kender megahittet ”Flying”, men Nice Little Penguins har udgivet utallige andre velkendte ørehængere, som har hærget radioen i de seneste tre årtier. Nu kan du opleve trioen i et intimt akustisk set-up, hvor de dyrker triolyden og skærer helt ind til benet med sange, der for alvor folder sig ud, når de opleves live!

 

Siden Nice Little Penguins storhittede i begyndelsen af 90’erne med ”Rain Keeps On Falling”, har trioen udgivet otte albums, bl.a. platinsælgende ”Flying”, hvorfra titelnummeret har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet. Bortset fra en pause omkring årtusindskiftet har Nice Little Penguins flittigt gæstet landets spillesteder og i 2018 var Aarhus-trioen på sin største turné siden starten, hvor de gæstede mere end 50 danske byer.

 

I år har trioen udgivet singlen ”I Miss You” og det velspillende orkester føler sig skarpere end nogensinde som band. Nu som dengang er det med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.

 

Læs mere her!

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters