forespørgselsliste

Din liste er tom >

Firmaprofil

Showbizz Danmark er i dag et af branchens stærkeste bureauer med ansatte fordelt på 5 kontorer. Hovedkontoret er placeret i Charlottenlund, og derudover er der salgskontorer i Odense, Thisted, Aarhus og Nykøbing Falster. Du kan se kontakt info undermedarbejdere.

 

Showbizz Danmark står for formidling af underholdning til arrangementer over hele landet, og formidler over 4.000 arrangementer årligt. Lige fra festmusikeren til privatfesten, over til tilrettelæggelse af store firma-/byfester. Det er magtpåliggende at yde en optimal service overfor kunderne, og alle formidlinger bliver fulgt til døren, således at arrangøren har den største chance for at få en musikalsk succes under mottoet: En succes planlægges!

 

Showbizz Danmarks dygtige medarbejdere har en grundlæggende stor viden om, hvad der rører sig indenfor populær underholdning.


Da Showbizz Danmark har kontorer placeret over hele landet, har den enkelte medarbejder også godt kendskab til lokale forhold. Alle medarbejdere er på forskellige vis engageret i branchen og brænder for at yde det optimale i forhold til at formidle musik og underholdning.

 

Showbizz Danmark har samarbejdsaftaler med landets populæreste kunstnere. Selskabet råder over mere end 2.000 kunstnere indenfor enhver genre. Derudover har Showbizz Danmark en række specialafdelinger, som alle forgrener sig ud i underholdningsbranchen.


Showbizz Danmark er et velrenommeret firma grundlagt helt tilbage i 1956.


Læs historien om Showbizz Danmark >

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen