Book Tina Siel & Tine Lilholt med pianist på | 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Tina Siel & Tine Lilholt med pianist

En unik trio til julekoncerten

Tina Siel & Tine Lilholt med pianist er et unikt samarbejde med Tina Siel, Tine Lilholt og pianisten Knud Erik Thrane omkring kirke og julekoncerter. Denne unikke trio har igennem de seneste år arbejdet sammen og lavet mange succesfulde koncerter i de danske kirker, forsamlingshuse og koncertsale.

Koncerterne er meget stemningsfyldte og indeholder musik i alle genrer. Trioen har valgt at koncentrere sig om tre temaer, forår, efterår og jul. Programmerne er sammensat af årstidens sange og salmer og arrangementerne giver plads til det smukke samspil, såvel som solist-præstationer. Trioen klæder hinanden fantastisk, og den vil til enhver lejlighed efterlade publikum i god stemning og højt humør.

Tina Siel er den landskendte sangerinde, som igennem mange år har været professionel sanger med mange udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme. Tina har en unik evne til at finde ind i sangens sjæl og vil føre publikum både stemningsfuldt og humoristisk igennem programmet. Tine Lilholt spiller forskellige fløjter og harpe og er mest kendt for sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller uforglemmeligt smukt på fløjte og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ved koncerterne ligeledes fremføre solistnumre med sin klassiske baggrund. Harpen er blevet Tine Lilholts andet instrument, som hun mestrer og fremfører både som akkompagnement og i solistnumre. Udover at turnere er Tine Lilholt ansat som kirkesanger i Arden Kirke.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters