Book Søren Ryge på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søren Ryge Petersen

Søren Ryge - Mere end Haver på Skærmen

Søren Ryge, den velkendte have-ekspert fra tv, har gennem næsten 30 år udvidet sit fokus fra haver til fascinerende mennesker. Gennem et stigende antal udsendelser har han formået at bygge en forbindelse mellem almindelige danskere og deres ekstraordinære historier. Så når Søren Ryge har indtaget skærmen, har det ikke kun drejet sig om haver, men også om en række unikke menneskelige oplevelser, som han også deler ud af i sit inspirerende foredrag.

Almindelige Mennesker, Ekstraordinære Liv

Anne Margrethe med Danmarks bedste kringle, ostehandleren fra Skagen, onkel Aage fra Amerika, Evald med hvidkålssuppen og Lis med dyrene udgør en imponerende perlerække af mennesker. Gennem mange år har Søren Ryge åbnet døren til deres liv og hverdag på en så indlevende måde, at det fanger og fascinerer de fleste danskere. Bag kameraet ligger der altid et omhyggeligt forarbejde, hvor Søren finder og engagerer disse mennesker for at formidle deres enestående historier.

Book foredrag med Søren Ryge

I sit foredrag deler Søren Ryge indsigter om, hvordan han fanger de unikke livshistorier, såsom Hans med rågerne og Didde med nisserne. Han giver et indblik i processen bag kameraet, hvor to dages samtaler forvandles til en halv times fjernsyn. Opdag, hvorfor det er så bemærkelsesværdigt og interessant at lytte til helt almindelige danskere dele deres hverdagsliv på en ekstraordinær måde.

Hvis du er interesseret i at booke Søren Ryge som jeres næste foredragsholder, så kontakt Showbizz Danmark i dag. Udfyld kontaktformularen her på siden, ring på telefon 70 27 03 07 eller skriv til os på mail showbizz@showbizz.dk. Vi vil i den forbindelse være behjælpelig med alle eventuelle spørgsmål vedrørende booking og pris.

Print

Ønsker du priser på Søren Ryge Petersen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?