Book Robbie Williams Jam på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Robbie Williams Jam

Let them entertain you!

Robbie Williams Jam er ikke blot et almindeligt tribute band; de formår at være deres eget unikke udtryk samtidig med at de ærer deres inspirationskilde. Deres forestillinger er en hyldest til Robbie Williams, men samtidig formår de at indfange og forstærke den essens, der definerer hans optræden. Det er ikke bare en reproduktion af sange; det er en musikalsk rejse, der rammer tæt på den samme nerve som Robbie Williams' egne liveoptrædener.

Der er også en ekstra dimension til deres shows takket være deres beslutning om at inkludere en Take That-afdeling som en bonus. Med sange som 'Back for Good', 'Patience' og 'The Flood' formår de at integrere Take Thats arv sømløst med Robbie Williams' solomateriale og giver deres publikum en bredere oplevelse af musikken.

Et populært band i årevis

Med en historie, der strækker sig tilbage til foråret 2001 og næsten 1000 koncerter både i Danmark og internationalt, har Robbie Williams Jam cementeret deres plads som pionerer inden for deres genre. Deres fortsatte popularitet skyldes ikke kun deres talent, men også deres evne til at tilpasse sig og levere enestående forestillinger uanset sted eller situation.

Robbie Williams Jam er ikke kun populære i Danmark; de har også haft succes i andre lande som Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland. Deres unikke evne til at tiltrække og underholde publikum har gjort dem til et af de mest eftertragtede jam-bands i Danmark i mere end et årti, og deres succes ser ikke ud til at aftage.

Bandets fleksibilitet er en vigtig del af deres optræden. De kan tilpasse deres show efter behov, lige fra intime akustiske sessioner til storslåede shows med gæstesolister eller blæsersektioner.

Sammensætningen af bandet med Ditlev Ulriksen som frontmand, bakket op af Janus Nyeborg på guitar & vokal, Casper Poppe på bas & vokal og Kenni Andy på trommer & vokal, sikrer en solid og velafbalanceret dynamik på scenen. Deres samspil og energi er afgørende for at skabe den særlige stemning, der kendetegner deres koncerter.

Book Robbie Williams Jam

Når det handler om at sikre, at dit publikum bliver både underholdt og forkælet med enestående musik, er Robbie Williams Jam et oplagt valg. De er eminente til at give en energisk og mindeværdige optræden.

For at booke Robbie Williams Jam til dit arrangement er det nemt. Du kan kontakte os enten ved at ringe på telefonnummeret 70 27 03 07 eller ved at sende en e-mail til showbizz@showbizz.dk. Vi står også til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, hvad enten det drejer sig om priser, tilgængelige datoer eller andre detaljer vedrørende bookingprocessen.

Hvis du gerne vil se mere af vores udvalg af talentfulde kunstnere, så kan du tjekke vores profiler på Instagram og YouTube. Her finder du uddrag fra tidligere optrædener og et glimt af, hvad vores kunstnere har at tilbyde.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Robbie Williams Jam, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?