Book Ricki Solo på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ricki Solo

Høj stemning og sikre syng-med-hits

Nyd et enestående musikalsk show, når Ricki Solo indtager rummet med sin akustiske guitar og populære syng-med-hits. Det musikalske repertoire spænder bredt fra grand prix sange til en sikker blanding af pop, rock og dansktop hits.

Ricki Solo er den fødte entertainer og engagerer publikum til at synge med - og måske byder han herrerne op til boyband-dans, mens kvinderne kommer i centrum med store kærlighedssange.

Gang på gang får han skabt en fællesskabsfølelse med publikum ved at levere underholdning lige i øjenhøjde. Mellem numrene er han hurtig i replikken og jonglerer underfundigt med humor og satire om aktuelle emner, sangtekster og livets små og store spørgsmål.

Underholdning med Ricki Solo

Med Ricki Solo er der garanti for sikker musikalsk underholdning, når alvoren skal synges væk, og stemningen skal løftes til uanede højder på medarbejderdage, til konferencer, familiefester eller festivaler. Du er sikker på at ramme bredt og få alle i salen til at more sig, fordi Ricki Solo netop formår at underholde på mange parametre.

Hvad end dit arrangement er et bryllup eller en firmafest, som tillader en svingom blandt publikum, og som kan tåle fuld skrue på festnumre, eller det er en afdæmpet konference i din virksomhed, formår Ricki Solo at tilpasse sit show, så det passer til anledningen.

Uanset hvad skal fællesskabsfølelsen til dit event nok brede sig blandt publikum med enten vilde popnumre eller rolige klassikere, som den gæve entertainer nok skal udføre med bravur.

Book Ricki Solo

Står du derfor og mangler en dygtig allround musiker og entertainer til dit arrangement, så book Ricki Solo. Har du spørgsmål vedrørende pris, ledige datoer eller noget helt tredje, så tag endelig kontakt til os på telefon 70 27 03  07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk.

Hos Showbizz Danmark er vi altid behjælpelige med at svare på spørgsmål og hjælpe med at booke det helt rette underholdning og musik til dit event. Du kan altid tjekke vores Instagram-profil eller YouTube-kanal ud, hvis du er nysgerrig på, hvilke muligheder du har. Vi uploader jævntligt en masse sjove videoer af vores dygtige entertainere såsom Ricki Solo.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Ricki Solo, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters