Book Prop & Berta på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Prop & Berta

Dukketeater med de elskede børnefigurer

Den kendte historie om den lille tykke mand Prop, hans talende ko Berta og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne har 50 års jubilæum i 2023.

Det er i år 50 år siden, Bent Solhof udgav Prop & Berta for første gang, og siden er den udgivet i utallige bogudgivelser, lydbøger og en stopmotion film fra år 2000 med prominente stemmer i castet.

Mange voksne kan huske Prop & Berta fra deres barndom og giver nu stolt oplevelsen videre til deres børn, ligesom mange institutioner fortsat bruger historierne i hverdagen.

Prop & Berta forestillingen - 50 år

Forestillingen Prop & Berta 50 år, handler om Props fødselsdag og alt hvad dertil hører af udfordringer og glæder for makkerparret i forbindelse med fejringen – og måske kommer de søde og hjælpsomme ”Tyttebøvser” også på besøg!

Dukketeatret er af højeste kvalitet, og forestillingen afvikles med god lyd og LED skærm som baggrund. Det giver en unik og interaktiv oplevelse af denne klassiske underholdningsform.

I forestillingen er der tænkt på det hele. De flotte rammer med fladskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse, giver teatret et unikt udtryk. De kendte sange fra Prop og Bertas univers er naturligvis også en del af forestillingen.

Book Prop & Berta

I kan booke Prop & Berta i et spektakulært dukketeater i 3D med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Herlige historier med masser af skæg og ballade af forfatteren Bent Solhof.

Prop og Berta er de bedste venner og lever i et gammelt hus i udkanten af skoven. De ønsker at leve i fred og fordragelighed med deres naboer. Inde i skoven bor den onde heks Fullatrix, som ikke kan lide naboer. Hun er fuld af magiske tricks, og ved hjælp af disse prøver hun at skræmme Prop og Berta til at flytte. De tager kampen op. Sammen med deres gode venner, tyttebøvserne, klarer de sig på finurlig vis igennem rigtig mange udfordringer.

Se om det lykkedes heksen at skræmme Prop og Berta og deres venner. Dukkefører Kenneth Baun interagerer med børnene, uanset om det er et arrangement med få eller 400 tilskuere.

Kontakt Showbizz Danmark, hvis I er interesseret i at booke Prop & Berta i et storslående dukketeater, som med garanti vil hitte blandt børnene! Fang os på 70 27 03 07.

Galleri
Pris
Print
prop og berta logo50

Ønsker du priser på Prop & Berta, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Prop & Berta

Lone Andersen, Daginstitutionsleder

"Her i Børnegården Vester Nebel var vi så heldige, at have besøg af Prop og Bertha… en fantastik forestilling som fangende godt og vel 170 børn.. sikke en indlevelse Kenneth har og han formående at fange børnene interesse. En sjov og dejlig oplevelse som vi helt sikker skal have igen en anden gang".

Bente Johansen, Bredsten

"Vi har haft besøg af Kenneth hvor han opførte Prop og Berta. Det var rigtig sjovt, spændende og lidt uhyggeligt. Kenneth fanger hele gruppen af børn (2-6 år) og de voksne fik et godt grin. Til sidst fik børnene lov at se dukkerne, så det uhyggelige blev afmystificeret. Børnene snakker og leger stadigvæk Prop og Berta.
Vi kan helt klar anbefale Kenneth og hans Prop & Berta Show. Vi havde en rigtig super dejlig fødselsdagsfest".

Katrine Skovgaard Rasmussen Bibliotekar, Brønshøj Bibliotek

"Prop og Berta gik rigtig godt. Han var en super flink fyr, han klarede alt slæbet selv og det var endda en ret omfattende scenografi. Børnene var helt på og kendte historierne. Meget hyggeligt, sjovt og professionelt."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?