Book Ole Gas Band | Musik i Kim Larsen stil | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ole Gas Band

Dyb respekt for Kim Larsens musik

”Vi både elsker og savner gavflaben, Kim Larsen. Vi får ham desværre ikke tilbage, men vi kan holde ham i live, når vi spiller hans sange.” Sådan lyder det fra Ole Gas Band, som sætter en ære i at komme så tæt på originalen, når de optræder rundt omkring i ind- og udland som et særdeles anerkendt Gasolin kopiband.

Når Ole Gas Band går på scenen, giver de både Gasolin, Bellami og Kjukken til publikum, som bl.a. kan opleve de største hits som ”Joanna”, ”Midt om natten” og ”Langebro”. Der er altid garanti for højt humør, glæde og fantastisk musik, når bandet optræder. Og så er det komplet umuligt at holde sig i ro, når musikken spiller, og dansegulvet syder.

Ole Gas Band musik

Ole Gas spiller alle Kim Larsens sange i dyb respekt og kærlighed for Danmarks ukronede musikkonge. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik, som Kim Larsens var, og bandet formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer, og bandet bruger mange timer i øvelokalet for at opnå den helt rigtige lyd og stemning.

Oplev de største hits, når det kompetente Ole Gas Band sætter gang i festen med hele Kim Larsens repertoire og sange som ”Jutlandia”, ”Kvinde min” og ”Susan Himmelblå”. Der er garanti for højt humør og oprigtig glæde fra bandet, når de optræder og giver publikum en engageret liveoptræden. Et kopiband, men med vaskeægte god Kim Larsen musik.

Hvor kommer Ole Gas Band fra?

Med et hav af Oneman shows har Ole Gas en masse års erfaring. Siden 2006 har han optrådt adskillige steder rundt i Danmark og fået sig et stort antal tilhængere. Efterspørgslen på hans underholdende optræden har siden da gjort ham meget eftertragtet som spillemand, og han har leveret underholdning i særklasse og gør det stadig.

Siden 2009, og en masse afholdte solojobs, har man kunne opleve entertaineren med sit yderst velspillende band. Han har fået fantastiske musikere med ombord, hvilket blot forstærker hele Gasolinånden og alle de velkendte sange, som spilles og fuldføres på bedste manér.

Lige netop dette Kim Larsen kopiband har tilegnet sig stor opmærksomhed gennem årene, opnået stor popularitet og fået en masse gode erfaringer med sig på vejen. Man er ikke i tvivl om, at bandet elsker at optræde og mindes Kim Larsen sammen med sit publikum.

Book Ole Gas Band

Selvom de legendariske numre ikke længere kan spilles af Kim Larsen selv, kan du alligevel genopleve alle de bedste numre fra ham med Ole Gas Band, som du uden tvivl vil opleve som et charmerende og livligt band. På denne måde kan vi alle fortsat sætte pris på alle de bedste hits, vi er blevet beriget med gennem tiden.

Alle generationer kan hygge sig og give den fuld gas sammen, når bandet først går i gang med at spille Kim Larsens ikoniske numre, som Ole Gas Band for enhver pris leverer på allerbedste vis. Hvis du har spørgsmål og gerne vil arrangere en festlig aften med bandet så benyt formularen her på siden eller kontakt os på tlf. 70 27 03 07.

Følg meget gerne med på vores Instagramprofil, hvor vi viser et udpluk af vores dygtige entertainere og musikere.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
ole gas band1
ole gas band

Ønsker du priser på Ole Gas Band - Kim Larsen og Gasolin kopi, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Ole Gas Band - Kim Larsen og Gasolin kopi på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters