Ole Gas Band - Book musik i Kim Larsen stil med Ole Gas Band online
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Ole Gas Band

Band med masser af succes

Gavflaben, Kim Larsen, bliver vækket til live, når Ole Gas Band spiller alle hans kendte sange. Ole Gas Band er, som navnet antyder, kendt for at give den gas og har den sjældne energi og karisma, som Kim Larsen selv havde. Et band fuld af succes!

Når Ole Gas Band går på scenen, giver de sangene, der er kendt fra Gasolin, Bellami og Kjukken, og med hele repertoiret tager Ole Gas Band sit publikum med ned ad memory lane på en smuk musikalsk rejse. Ole Gas spiller alle Kim Larsens sange i dyb respekt og kærlighed for Danmarks ukronede musikkonge. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik, som Kim Larsens var, og bandet formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer.

Oplev de største hits, når det kompetente Ole Gas Band sætter gang i festen med hele Kim Larsens repertoire og sange som ”Joanna”, ”Midt on natten” og ”Langebro”. Der er garanti for højt humør og oprigtig glæde fra bandet, når de optræder og giver publikum en engageret liveoptræden.

Ole Gas Band Pris

En aften med Ole Gas Band er en garanti for fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når musikken spiller. Det er liv, og det er glæde – og det er masser af succes. Man kan ikke andet end at sætte pris på den fantastiske musik.

Så selvom numrene ikke længere kan spilles af Kim Larsen himself, kan du alligevel genleve alle de bedste numre fra ham med Ole Gas Band, som du uden tvivl vil opleve som et charmerende og livligt band. På denne måde kan vi alle fortsat sætte pris på alle de bedste hits, vi er blevet beriget med gennem tiden.

Alle generationer kan hygge sig og give den fuld gas sammen, når bandet først går i gang med at spille Kim Larsens ikoniske numre, som Ole Gas Band for enhver pris leverer på allerbedste vis. Hvis du har spørgsmål og gerne vil arrangere en festlig aften med bandet eller blot vil høre, hvilken Ole Gas Band pris, du kan forvente, så tag endelig fat i os på telefon 70 27 03 07.

Galleri
Video
Print
Ole Gas Band fuldt bandbillede blå baggrund
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters