Book Michael Christensen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Michael Christensen - The Boss-Tribute To Springsteen

Michael Christensen er indbegrebet af Keep it Simple!

En mand, en akustisk guitar og en go’ portion energi. Mere behøves egentlig ikke for at skabe en fed atmosfære på spillestedet. I en hyggelig stemning med masser af sange vi alle kender fra 60’erne til 00’erne, synger Michael Christensen sig overbevisende ind i publikums hjerter med hits som og "Dancing in the Dark" og "Born in the USA". Michael har en sjælden evne til at fange intensiteten i Bruce Springsteens´s stemme og skaber hermed en intim og dynamisk stemning, som går rent ind hos publikum.

Bruce Springsteen hits på stribe

Med sin super fede stemme, overbevisende Springsteen-fortolkninger og Michaels troværdige optræden, trækkes tilhørerne igennem et forrygende show, hvor Bruce Springsteens udødelige klassikere serveres til UG. Publikum kan derfor glæde sig til en genial koncert med hits som: “The River”, “Hungry Heart”, “No Surrender”, “Glory Days”, “My Hometown”, “Fire”, “Human Touch” og mange, mange flere. Naturligvis bliver du heller ikke snydt for “The Rising”, “Waiting on a Sunny Day”, “Badlands”, “Atlantic City” og “American Land”. Og som prikken over I´et kan Michael også liste et par helt andre numre ind, som fx. "Mormors Kolonihavehus".

Booking og kontakt af Michael Christensen

Har du spørgsmål til booking af Michael Christensen eller ønsker du at høre mere om ledige dage så er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker en pris på dit arrangement. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe til os på 70 27 03 07. Alternativt kan du sende os en mail på showbizz@showbizz.dk - vi svarer dig hurtigt så du kan komme videre i planlægningen af dit arrangement.

Galleri
Pris
Print
michael christensen pr foto3 michael christensen pr foto1
michael christensen pr foto2

Ønsker du priser på Michael Christensen - The Boss-Tribute To Springsteen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters