Book Lars DK Nielsen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Lars DK Nielsen

En sidemand Springer ud

Du har set ham før. Lars "DK" Nielsen er manden bag det røde Nord keyboard når nogle af landets førende artister spiller koncerter.

Men Lars DK Nielsen kan selv! Som kulmination på en række populære udgivelser spillede Lars DK Nielsen en livekoncert i Falkoner salen i efteråret 2020. Denne koncert gav genklang hos publikum og...

En sidemand Springer ud

Du har set ham før. Lars "DK" Nielsen er manden bag det røde Nord keyboard når nogle af landets førende artister spiller koncerter.

Men Lars DK Nielsen kan selv! Som kulmination på en række populære udgivelser spillede Lars DK Nielsen en livekoncert i Falkoner salen i efteråret 2020. Denne koncert gav genklang hos publikum og pressen. Onlinemagasinet SIDE 33 udråbte koncerten til ÅRETS KONCERT 2020. Derfor var det også oplagt at udgive hele koncerten på digital, hvilket sker 26. februar 2021. SE TEASER UNDER VIDEO

Koncerten skal ikke stå alene, så nu tilbyder vi Lars DK Nielsen i et livekoncept, hvor du kan booke ham med FULL BAND; BAND eller som SOLIST. 3 super gode konstellationer.

Uanset om det er festival, spillested eller blot en havefest, så er der rig mulighed for finde et koncept som passer til din event. Med en håndfuld super professionelle musikere fyrer Lars DK Nielsen den af med super lækker musik, som virkelig er iørefaldende. Det er ny dansk pop i særklasse.

Lyt til Lars DK Nielsen på alle digitale platforme. Du kommer i godt humør og vil glæde dig til næste koncert med denne charmerende fyr, som er en livsglad spillemand, der nu springer ud som solist.

Læs mereVis mindre
Galleri
Video
Print
Lars DK Nielsen i sort hvid
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters