Book Kristian Rusbjerg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kristian Rusbjerg

Harmonika i harmoni - og i mange konstellationer

Kristian Rusbjerg er herhjemme et synonym med harmonikamusik, og det er ikke helt uden grund. Kristian Rusbjerg har et hjerte, som banker for harmonikamusik, og det er musik på topplan. Kristian Rusbjerg er en mand med mange jern i ilden, og han spiller harmonika både solo, men også i et hav af forskellige konstellationer, så der burde være noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Med harmonikaen på skuldrene i over 30 år er der mange historier og musikalske venskaber, der er opstået for Kristian Rusbjerg. Kristian fortæller om passionen for instrumentet og alt den musik, han har elsket at spille, lige siden han startede som 10-årig. Men det hele går bestemt ikke kun op i snak! Der kommer masser af musik, der binder hele historien sammen.

Rusbjerg & Venndt

Harmonikaen og mundharpen udgør fundamentet for dette spændende samarbejde, som altid betager og imponerer publikum. Forkærligheden ligger først og fremmest hos den franske musette, men duoen serverer også veloplagte og sprælske danske og udenlandske evergreens, nordisk folkemusik, latinamerikansk inspireret musik og sågar enkelte udødelige klassiske stykker. Hele repertoiret sprudler af virtuositet og energi og koncerten leveres med højt humør og gode anekdoter, så publikum sidder tilbage med et smil på læben og en amorpil i hjertet.

Kristian Rusbjerg Trio

Med den unikke konstellation af harmonika, kromatisk mundharpe, akkordmundharpe, el- og kontrabas, sav, vokal og trommer, sørger Kristian Rusbjerg Trio for, at lyden aldrig bliver ensformig men altid ny, spændende og aldrig hørt før i Danmark.

Repertoiret er først og fremmest hentet fra den franske musette-skat som låner fra jazzens harmoniske vokabular, men samtidig tilføjer et umiskendeligt romantisk og vedkommende strøg af regnvåde gader i Paris på en smuk efterårsdag. Tager man dette billede og blander det med latinamerikanske rytmer, danske klassikere som “Forelsket i København” Toots, Piaf, nordisk folkemusik, et par omarrangerede klassikere af blandt andre Bach, så har man en god fornemmelse af, hvad en aften med denne trio kan byde på.

Mademoiselle De Paris

“En fortryllende blanding af virtuositet, passion, stemning og kultur – sætter prikken over i´et i frankophil!”

Med den fransktalende skuespiller og sangerinde Stinne Henriksen i front sætter orkesteret “Mademoiselle De Paris” prikken over i´et i frankophil. Båret på vingerne af Edith Piaf, Georges Brassens, Georges Ulmer m.fl. tager orkesteret publikum med på et triumftog ind under Paris’ himmel og broer.

En forførende musikalsk rejse til ære for landet, byen, sproget og ikke mindst kærligheden! (……ja og så til et godt glas rødvin). De smukke melodier og sange får sin instrumentale opbakning fra Kristian Rusbjergs stilsikre og imponerende harmonikaspil blandet med multiinstrumentalist Jacob Venndts håndtering af forskellige mundharper, el- og kontrabas, tenorguitar, baspedaler, savspil, klaver og vokal.

Peter Vesth & Kristian Rusbjerg

Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger Peter Vesth sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter Vesth har nu haft mere end 50 sange på Dansktoppen, og omkring halvdelen har ovenikøbet nået første pladsen. I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt med sin nye makker Kristian Rusbjerg. Sammen optræder Peter Vesth og Kristian Rusbjerg med Peters festlige sange, stille ballader og muntre anekdoter.

Vibeke & Kristian

Vibekes smukke dirndl kjole og Kristians lederhosen vækker opsigt, når duoen indtager scenen. Den traditionelle tyrolerpåklædning viser tydeligt, at de to elsker god, livlig og ægte tyrolerstemning. De to dygtige musikere spiller klassikere, som du kender. De kommer selvfølgelig omkring skønne Kufsteiner Lied, og med Vibekes smukke jodlen spreder der sig en stemning af hyggelig Bierstube

Vibeke mitt die ganze molevitten

Die ganze molevitten, ja absolut! Bierfest, Tyrolerfest, Oktoberfest – kært barn har mange navne, og det gælder også de her fester, som året rundt er en sikker succes!
Til enhver af den her slags fester hører ægte tyrolermusik med jodlen, harmonika osv. Det 5 mand store band ”Vibeke mit die ganze molevitten” er garant for, at der spilles op til dans, skålesange og HØJ stemning. Når musikken spiller, og fadøllene bliver svunget over disken i rask tempo, sker der noget magisk.

Kristian & Jens Peter

Med et pladesalg, der resulterede i 2 guldplader og 1 platinplade, har de to herrer sat deres solide aftryk i den danske harmonikaverden. De er begge opvokset med harmonikaens klingende toner omkring sig og har spillet utallige timer på landets mange harmonikatræf.

Det er typisk den nordiske harmonikamusik “Gammeldans”, der har samlet de to musikanter og sammen har de to været en stor årsag til, at harmonikaen i dag er blevet til et mere populært instrument.

Maries Festival Band

Underholdningsmusikken er blevet genopfundet med traditionel folkemusik, revyviser, evergreens og swing i en herlig sammenblanding med komik og højt humør. Musikken er spillet af unge musikere (i forhold til genren), hvilket også giver det hele et friskt pust. Violiner, mandolin, harmonika, kontrabas, mundharpe, sav og sang bliver i et stort sammensurium trakteret af de fire musikere med respekt for musikkens rødder. Maries Festival Band har sin base i Mariehaven i Ansager, hvor de er stedets faste husorkester med muntre toner, der hjælper til at skabe den hyggelige stemning, vi alle kender fra Sommersang i Mariehavn.

Strings & Buttons

Strings & Buttons er en dansk sigøjner-jazz kvintet, der med sprudlende energi og gedigen sammenspillethed udfordrer og fornyer den traditionelle sigøjner-jazz musik, som har sin oprindelse i 1930’ernes europæiske sammensmeltning af amerikansk swing-musik og den traditionelle sigøjnermusik.

Bandets lyd og repertoire er solidt forankret i denne tradition, men hvor den traditionelle sigøjner-jazz oftest er instrumental, tilfører bandets sangerinde stilen et nyt udtryk, med en stilsikker og karakteristisk vokal ofte krydret med egne tekster.

I kombinationen med virtuost guitarspil, ekvilibristisk harmonika og bundsolid bas, leverer bandet et stemningsfyldt og imødekommende helhedsindtryk, der leder tankerne hen på franske fortovscaféer og indbyder til smil, svingende dans og højt humør.

Just like Django

Just Like Django er ung, forfriskende sigøjnerjazz, der tager livgreb med den traditionsbundne genre og puster fornyet liv i den. Med en kombination af amerikansk swingnumre, sigøjnermusik og egne kompositioner genskabes den sydende stemning fra 30’ernes og 40’ernes parisiske natklubber og dansesaloner. Bandets uortodokse spillestil og improvisationer, der er fyldt med virtuos og entusiastisk livlighed, minder om den franske charme ved Seinens bred og storbyens swingende natteliv.

Den Lille Café

Den Lille Café er navnet på en trio bestående af tre musikalske personligheder, der hver især er unikke på deres felt. Marie Lindhardt er en af de få unge i dag, der til fulde mestrer den klassiske gårdsang. Det er en musik fyldt af vemod og glæde.

Kristian Rusbjerg er en af sin generations fornemste harmonikaspillere. Hans virtuose spil balancerer mellem det folkelige og det forfinede med tydelige referencer til svenske viser, swingjazz og argentinsk tango.

Frey Klarskov kommer ud af en levende musiktradition med en stærk forankring i viser og folkesange, samt i den traditionelle spillemandsmusik. Han spiller guitar, mandolin, mundharmonika og synger og er altid god for at binde musikken sammen med en røverhistorie eller to. Alt i alt en særlig mixtur, der underholder og forbavser, opildner til fællessang og rører ved noget i os.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Kristian Rusbjerg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?