Book Kaya Brüel på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kaya Brüel

En nærværende musikalsk oplevelse

Kaya Brüel har været et velklingende og -syngende navn på den danske musikscene i mere end 25 år. Med flere albummer og livejobs på CV’et er Kaya Brüel et navn, der både rammer publikum og de høje toner. Hver gang leverer Kaya Brüel en stemningsfuld koncert med et vidt spænd af sange, der alle har været en del af hendes karriere gennem de sidste 25 år. Kaya Brüel debuterede som 19-årig og blev især kendt for sin versioner af 'Shower the people' og 'Traffic Jam'. Siden har hun bevæget sig over mange genrer fra jazz til soul og nu tilbage i en mere moderne produktion med sin seneste udgivelse 'Nu & Nær'.

Hvem er Kaya Brüel?

Kaya Brüel er født den 30. august 1972 i København. Hun er sangerinde, sangskriver og skuespillerinde. Som skuespiller har Kaya Brüel primært medvirket i musicals og musikteater. Kaya Brüel har sammen med musiker Ole Kibsgaard udgivet flere albums. Den første, julealbummet Julen varer længe, udkom i 2010. Albummet modtog guld for 10.000 eksemplarer. I 2015 udgav de sammen Halfdans hoved, med tekster af Halfdan Rasmussen. Deres tredje fælles album, Sange vi synger udkom i 2021, og er sange fra tv-programmet Morgensang. Sammen med Ole Kibsgaard underholder Kaya Brüel børn i mange forskellige sammenhænge. De to er også en populær duo, hvor de underholder med fællessang på fx plejehjem og i forsamlingshuse.

Kaya Brüel - Der sad to katte på et bord

Kaya Brüel kan bookes solo eller som del af den populære duo med Ole Kibsgaard. Hendes stemme er smuk, varm og nærværende og publikum beriges med en autentisk og opløftende musikalsk oplevelse. Kaya Brüels repertoire spænder bredt over egne sange krydret med populære og velkendte sange af kendte kunstnere. Specielt børn er glade for Kaya Brüel og hendes fortolkning af kendte danske børnesange, hvoraf sangen: "Der sad to katte på et bord" er et slående eksempel på Kayas smukke stemme.

Kontakt os for mere information. Det kan du gøre ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Video
Pris
Print
Kaya Brüel iført sort bluse sorthvid
Kaya Brüel iført sort med læbestift

Ønsker du priser på Kaya Brüel, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?