Book Karsten Skovgaard Trio på 70 27 03 07 Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Karsten Skovgaard Trio

Imens Kim lå og sov

Ja, det er netop titlen på en koncert fuld af anekdoter og fortællinger og ikke mindst den musik, som Kim Larsens guitarist og kapelmester gennem 25 år, Karsten Skovgaard, skrev og komponerede, mens han kedede sig i bandbussen, fordi – ja, som titlen antyder.

Musikken centrerer sig omkring oplevelser i livet – små som store – samt den taknemmelighed, man kan have over de små, men vigtige glæder i livet. Trioen krydrer melodierne med fortællinger om tiden i Kim Larsens selskab og deler deres grundlæggende glæde ved at spille musik sammen. De skaber derved en varm, humoristisk og nærværende stemning.

Medlemmer i Karsten Skovgaard Trio

Bo Gryholt har spillet bas for Kim Larsen i syv år, hvorefter hans karriere bar ham videre til andre musikalske udfordringer herunder at producere musik for Anne Linnet, udgive plader med Odensebandet Superfly, sessionsopgaver og meget andet.

Kevin Monie har spillet med diverse fynske orkestre gennem mange år og har udgivet en række plader i den forbindelse. I første omgang var det dog en øl på Carlsens Kvarter med Karsten Skovgaard, der sad og klimprede på sin guitar, som fik Kevin til at udbryde: “er det dét, du sad og skrev, imens Kim lå og sov?” Dermed opstod titlen på koncerten og idéen til at forme en akustisk trio.

Karsten Skovgaard har desuden kigget ind i bagkataloget og genarrangeret sange fra sin tid med Kim Larsen til trioen. Med nye arrangementer af sange som bl.a. Joanna og Pianomand binder trioen en flot sløjfe om koncerten.

Book Karsten Skovgaard Trio

Når man har overværet en koncert med trioen, kan man godt forstå at Karsten Skovgaard har været guitarist for en af nordens største sangskrivere. Trioens medlemmer; Bo Gryholt, Kevin Monie og selvfølgelig Karsten Skovgaard  selv bringer deres imponerende musikalske baggrund og erfaring med sig til hver eneste koncert, og sammen leverer de en uforglemmelig oplevelse.

Book Karsten Skovgaard Trio gennem Showbizz Danmark - de er det ideelle valg, hvis du leder efter en varm og intim koncertoplevelse med rige anekdoter og levende musik. Kontakt os endelig på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk.

Uanset om det drejer sig om at finde det rette spillested, planlægge logistikken eller tilpasse koncerten efter dine specifikke ønsker, er vores medarbejdere altid klar til at hjælpe med at sikre underholdning til din begivenhed.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Karsten Skovgaard Trio, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?