Book Kaptajn Sorte Fjæs på 70 27 03 07 hos Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kaptajn Sorte Fjæs

En musikalsk og farlig fest med Kaptajn Sorte Fjæs og Skibshunden Luffe

Tag med på en sjov og musikalsk rejse sammen med Kaptajn Sorte Fjæs og hans trofaste skibshund, Luffe. Dette farlige bekendtskab vil bringe munter musikunderholdning til børn i alderen 2 til 10 år og deres familier.

Kaptajn Sorte Fjæs og Luffe byder på en blanding af nyt og originalt musikmateriale, der krydres med velkendte børnesange, som de små elsker at synge med på. Under forestillingen bliver børnene inddraget med dans og bevægelse, og der er masser af sjove øjeblikke at glæde sig til.

Både Kaptajn Sorte Fjæs og Luffe er kendt fra det populære børneunderholdningsshow "Rockpiraterne", og de er det perfekte valg, når der skal festes og fejres. Deres energiske optræden og musikalske talent har begejstret børn over hele landet på biblioteker, kulturhuse, skoler, festivaler og mange andre steder, hvor der har været behov for kvalitetsunderholdning til børn.

Kaptajn Sorte Fjæs, også kendt som Claus Lykke, er en erfaren musiker, komponist, tekstforfatter og entertainer med mere end 30 års erfaring. Udover sin passion for musik arbejder Claus også halvtid som pædagog og har en naturlig forståelse for børn og deres behov.

Skibshunden Luffe er Kaptajn Sorte Fjæs' uundværlige følgesvend. Luffe har sejlet med Rockpiraterne i mange år og forlader aldrig kaptajnens side. Udover at være ekspert i at sove og passe på kaptajnens guldbarre, deler Luffe af og til en lille historie, der får børnene til at grine og drømme om eventyr.

Book Kaptajn Sorte Fjæs

Hos Showbizz Danmark kan I nemt booke Kaptajn Sorte Fjæs og Skibshunden Luffe til jeres næste arrangement. Uanset om det er en børnefødselsdag, en skolefest eller et kulturarrangement, vil Kaptajn Sorte Fjæs og Luffe skabe en uforglemmelig og livlig oplevelse for alle tilstedeværende. Så kontakt Showbizz Danmark i dag og få muligheden for at invitere denne farlige duo til jeres arrangement.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Kaptajn Sorte Fjæs, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters